Suosituimmat hautajaismusiikit

Hautajaisiin valittava musiikki voi olla tärkeä osa muistojuhlaa ja auttaa ilmaisemaan surua, kaipausta ja kiitollisuutta. Suosituimmat hautajaiskappaleet vaihtelevat maittain ja kulttuureittain, mutta tässä on joitakin yleisesti suosittuja hautajaiskappaleita, jotka ovat koskettaneet monien sydämiä.

Suosituimmat hautajaismusiikit
Suosituimmat hautajaismusiikit

Ave Maria (Schubert)

Tämä klassinen teos on ollut suosittu hautajaisissa vuosikymmeniä. Sen rauhallinen ja harras tunnelma antaa tilaa surulle ja hiljaiselle hetkelle.

Amazing Grace

Tämä hengellinen laulu on tunnettu ympäri maailmaa ja on usein valinta kristillisissä hautajaisissa. Sen sanat viittaavat pelastukseen ja toivon säilyttämiseen.

Over the Rainbow (Israel Kamakawiwo’ole versio)

Tämä hawaijilainen laulu tunnetaan myös nimellä ”Somewhere Over the Rainbow” ja se on tullut suosituksi koskettavan esityksen myötä. Se voi tuoda lohtua ja toivoa.

Hallelujah (Leonard Cohen)

Leonard Cohenin ”Hallelujah” on syvällinen ja kaunis kappale, joka on usein valinta hautajaisiin. Sen sanoitukset käsittelevät elämän monimutkaisuutta ja kauneutta.

Tears in Heaven (Eric Clapton)

Tämä koskettava kappale on Eric Claptonin tunteellinen muistutus hänen poikansa menetyksestä. Se voi puhutella monia surevia sydämiä.

My Way (Frank Sinatra)

Frank Sinatran ”My Way” on klassinen kappale, joka kertoo elämän matkasta ja valinnoista. Se voi olla sopiva valinta, kun muistellaan vainajaa ja hänen ainutlaatuista elämäänsä.

Wind Beneath My Wings (Bette Midler)

Tämä laulu voi olla koskettava valinta, kun halutaan kiittää ja kunnioittaa vainajaa hänen tuestaan ja rakkaudestaan.

Time to Say Goodbye (Con te partirò, Andrea Bocelli & Sarah Brightman)

Tämä kaunis kappale on laulettu sekä italiaksi että englanniksi. Se voi välittää surun ja hyvästejättämisen tunteita.

Angels (Robbie Williams)

Robbie Williamsin ”Angels” on tunteikas kappale, joka voi tuoda lohtua ja toivoa hautajaisiin.

Bridge Over Troubled Water (Simon & Garfunkel)

Tämä kappale tarjoaa tukea ja lohtua sureville ja voi olla loistava valinta muistojuhlaan.

On tärkeää muistaa, että hautajaisiin valitut kappaleet tulisi heijastaa vainajan persoonallisuutta ja toiveita sekä tuoda lohtua ja voimaa surijoille. Siksi on hyvä keskustella musiikin valinnasta perheen ja läheisten kanssa, jotta saadaan aikaan merkityksellinen ja sopiva musiikkivalikoima.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *