Vahingoittaako geelilakkaus kynsiä?

Geelikynsilakka on tällä hetkellä yksi kauneustrendeistä, jota monet naiset rakastavat. Geelilakoilla on usein seuraavat edut: Laaja värivalikoima ja kestävyys. Kuitenkin, kuten muut kynsilakat, niillä on myös joitain terveysvaikutuksia.

Vahingoittaako geelilakkaus kynsiä?
Vahingoittaako geelilakkaus kynsiä?

Mikä on kynsigeelilakka?

Geelikynsilakka on yhä suositumpi rikkaan ja monipuolisen väripalettinsa ansiosta, ja kynsiteknikkojen koristekuvioiden luomistekniikat paranevat jatkuvasti.

Kynsigeelilakka on erikoiskemiallisen geelin käyttö kynsien maalaamiseen, mikä auttaa muotokynsiä paksummiksi, pidemmiksi ja piilottaa todellisten kynsien viat. Paitsi, että kynsiteknikot voivat myös luoda ja piirtää koristekuvioita erikoistuneella geelilakalla.

Geelikynsilakka ei voi kuivua luonnollisesti ja se on kuivattava LED-lampulla. Lisäksi asetonia ei voida käyttää kynsien puhdistamiseen ja poistamiseen. Siksi tulokset säilyvät paljon pidempään kuin tavallisella kynsilakkalla.

Geelikynsilakka on paksumpaa ja kiiltävämpää kuin oikeat kynnet, mikä luo kauniimman vaikutelman. Lisäksi geelilakka voittaa myös haitat, kuten kynsivaurioiden, naarmujen ja katkenneiden kynsien välttämisen pitkän käytön jälkeen.

Kuinka kauan geelikynsilakka kestää?

Tavallisesta kynsilakasta poiketen geelikynsilakka käyttää erikoistuneita geelilakkoja eri muodoilla ja materiaaleilla. Nykyään yleisimmin käytetty geeli on valmistettu kahden tyyppisistä kemikaaleista: monomeerigeelistä ja polymeerigeelistä.

Kynsilakkaa levitettäessä on tarpeen kuivata kynnet LED-lampun tai UV-valon alla. Lampun alla kuivattu kemikaali auttaa luomaan tekokynsipohjan, joka on kiinteä, läpinäkyvä ja jossain määrin samanlainen kuin oikea kynsi. Siksi geelikynsilakka säilyttää tulokset usein pitkään verrattuna tavalliseen kynsilakkaan. Kuinka kauan geelikynsilakka siis kestää?

Geelilakkaa ei voi tavalliseen tapaan puhdistaa kemikaaleilla, geeliosa peittyy myös tiukasti oikeilla kynsillä, joten kuoriutuminen, lujuus tai kynnen katkeaminen voitetaan lähes kokonaan. Siksi kynsigeelin tulokset voivat kestää 2 viikosta yli 30 päivään, riippuen kotihoito-ohjelmastasi.

Geelilakan haitat

  • Geelilakan myrkylliset kemikaalit voivat aiheuttaa haitallisia terveysvaikutuksia hengitettynä ja vahingoittaa todellisia kynsiä, jos niitä käytetään liikaa.
  • Jotta geelilakka olisi yhtä tahmea ja luonnollinen kuin oikeat kynnet, sinun on hiottava kynttä paljon, mikä vaikuttaa oikeaan kynteen tehden siitä heikomman, murenevan ja todennäköisemmin murtuvan.
  • Jotkut geelilakkojen ja liuottimien kemikaalit voivat olla haitallisia silmille tai aiheuttaa vakavia allergioita.
  • Jos geelikynsi on rikki, pitää mennä kynsihoitolaan korjaamaan, sitä ei voi korjata kotona.
  • Geelikynsilakka vaikuttaa gynekologiseen ja sikiön terveyteen.
  • Geelin rikkoutuminen aiheuttaa myös paljon vahinkoa oikealle kynnelle ja vie paljon aikaa vanhan kynnen palauttaminen alkuperäiseen vahvuuteen ja kuntoon.

Aiheuttaa kynsien sientä

Candida- tai trychophyton-bakteerin aiheuttama kynsisieni on yleisin usein esiintyvä kynsilakkaongelma. Kun kynsisientä, kynsille ilmestyy maidonvalkoisia pisteitä lähellä kynnen tyvtä, jos se jätetään pitkäksi aikaa, se tulehtuu ja turpoaa. Jos sitä ei havaita ajoissa, se voi tehdä sinusta alttiimman infektioille kynsityökalujen kautta, kun se jaetaan muiden kanssa.

Kynnet ovat helposti ohuet ja heikot

Kynsilakka sisältää formaldehydiä. Geelilakan formaldehydi on ”syyllinen”, joka saa kynnet ohenemaan, haurastumaan ja murtumaan helposti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *